پاکستان بیش از ۱۵۰۰۰ پناهنده افغان را اخراج کرد پاسخ انصارالله به نتانیاهو: آماده‌ایم در عمل پاسخی سخت بدهیم واکنش عراقچی به اظهارات گروسی و وزیر خارجه عمان در روزهای گذشته دستگیری یک اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران وقوع انفجارهای شدید در شرق سوریه (۱۱ آبان ۱۴۰۴) حمله هوایی اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به هرگونه تجاوز اسرائیل فوراً و به شدت پاسخ می‌دهیم ۲ کشته و چندین زخمی بر اثر تیراندازی در جزیره کرت یونان قسام جسد ۳ اسیر صهیونیست را تحویل می دهد هراس در اسرائیل از خودکشی نظامیان ذخیره روسیه: ۶ شهپاد اوکراینی در دریای سیاه منهدم شدند (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رسانه عبری: ۵ ماه بعد از جنگ ۱۲ روزه دادستان حیفا دفتر ثابتی ندارد واکنش حماس به شهادت اسیر فلسطینی در زندان رژیم صهیونیستی دادستان اسرائیلی پس از افشای فیلم شکنجه اسیر فلسطینی ناپدید شد شهادت یک اسیر فلسطینی دیگر در زندان اسرائیل (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نواف سلام: تجاوزات اسرائیل در خاک لبنان ادامه دارد رژیم صهیونیستی دوباره آتش بس در غزه را نقض کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود | دولت در «وعدۀ صادق ۱ و ۲» هیچ مخالفتی با ما نداشت + فیلم جانشین ستاد کل نیروهای مسلح: پدافند هوایی شمال غرب در جنگ ۱۲ روز مقتدرانه ایستادگی کرد ترامپ: چین از پیامدهای حمله به تایوان آگاه است تحویل جسد عالی رتبه‌ترین نظامی اسیر صهیونیست به تل آویو (۱۱ آبان ۱۴۰۴) رئیس جمهور کلمبیا: غزه پایتخت مقاومت در جهان است فرمانده نیروی دریایی سپاه از جزایر بوموسی و سیری بازدید کرد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) همراهی ترکیه با تحریم‌های جدید غرب علیه روسیه حمله توپخانه ارتش اسرائیل به جنوب لبنان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) نخست‌وزیر کانادا از ترامپ عذرخواهی کرد
سرخط خبرها

اقامه نماز عید فطر در سیستان و بلوچستان| امام‌جمعه زاهدان: کشتار مسلمانان در افغانستان و یمن را محکوم می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۰۷۲۸۴
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
اقامه نماز عید فطر در سیستان و بلوچستان| امام‌جمعه زاهدان: کشتار مسلمانان در افغانستان و یمن را محکوم می‌کنیم
امام‌جمعه زاهدان تاکید کرد: کشتار مسلمانان و به‌خصوص شیعیان افغانستان و یمن به دست کفار و ... ادامه دارد، این وقایع را محکوم می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در روز عید سعید فطر، روز بندگی و بازگشت به فطرت پاک انسانی، برای جلوگیری از انتقال بیماری کرونا و کمک به قطع زنجیره انتقال بیماری، نماز باشکوه عید سعید فطر امسال هم براساس شیوه نامه‌های ستاد ملی مقابله با شیوع ویروس کرونا با اجرای همه تمهیدات بهداشتی و با حفظ اصل فاصله گذاری اجتماعی با حضور مردم شیعه وسنی در شهرستان‌های شمال و جنوب سیستان وبلوچستان اقامه شد.

روزه داران زاهدانی، صبح امروز نماز عید سعید فطر را به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین محامی نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه زاهدان در مصلی المهدی این شهرستان اقامه کردند.

امام‌جمعه زاهدان در خطبه‌های عید فطر ضمن دعوت به رعایت تقوای الهی اظهار داشت: ماه مبارک رمضان یک فرصت ویژه‌ای بود که در برابر عمر انسان گذشت، این ماه مزرعه کشت و درو کردن محصول است پس باید در این دنیا که به عنوان یک مسابقه میشود مثال زد در نیکی‌ها سبقت گرفت و جایزه و هدیه خود را از خداوند متعال دریافت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محامی افزود: این دنیا معامله با خداوند است و کسانی از این معامله سود خواهند برد که در طول عمر خود کار نیک انجام داده باشند تا خداوند در برابر اعمال بندگان بهشت را در اختیارش بگذارد.

وی گفت: این ماه مبارک رمضان فصل کشت بود، امیدواریم نیکی‌ها را کشت کرده باشیم و سربلند بیرون آمده باشیم، امید است که در ماه معامله با خدا مردمان نیک سود برده باشند.

محامی بیان کرد: نام و یاد شهدا و امام شهدا و به خصوص شهید بزرگ اسلام سردار حاج قاسم سلیمانی و همچنین شهدای گرامی استان که قرار است یادواره این شهدا در استان برگزار شود گرامی میداریم.

وی ادامه داد: عید فطر را در حالی برگزار کردیم که کشتار مسلمانان و به‌خصوص شیعیان افغانستان و یمن به دست کفار و ... ادامه دارد، این وقایع را محکوم می‌کنیم.

محامی همچنین از مردم سیستان و بلوچستان بابت حضور پر شور در راهپیمایی روز قدس تشکر کرد که بار دیگر با شعار‌های خود به دنیا فهماندند این مردم پشت نظام و انقلاب و رهبر خود محکم ایستادند.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->